Εξυπηρέτηση Πελατών: 6996628700 Δευ - Σαβ : 9.00 - 18.00

Εσωτερικη Διακοσμηση

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ

Έχοντας άριστη γνώση των υλικών, με έμπειρους μηχανικούς και σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την επίβλεψη ανακαινίσεων εσωτερικών χώρων και κτιρίων για την αισθητική, ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμισή τους με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και το σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.

Σχεδιασμός

Έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία πολλά έργα διαφορετικών απαιτήσεων, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό των χώρων, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την επιθυμία του πελάτη, όσο και τους τεχνικούς και λειτουργικούς περιορισμούς.

Χρονικός Προγραμματισμός

Συνδυάζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία και εφαρμογές, εξασφαλίζουμε την έγκαιρη υλοποίηση του έργου, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και την αποφυγή τυχόν πρόσθετου κόστους.

Επίβλεψη εργασιών

Έχοντας την κατάλληλη γνώση και μεγάλη εμπειρία, αναλαμβάνουμε την επίβλεψη των εργασιών με σκοπό τη σωστή εφαρμογή των υλικών και την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος, εξαλείφοντας την ανάγκη της συνεχούς ενασχόλησης του πελάτη με το έργου.

Συμβουλευτική υποστήριξη

Διαθέτοντας υψηλή επιστημονική κατάρτιση και γνώση των ιδιοτήτων των υλικών, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά τα οποία καλύπτουν αρμονικά τόσο τις τεχνικές όσο και τις λειτουργικές απαιτήσεις, με σκοπό την υψηλή αισθητική και οικονομία του έργου.