Εξυπηρέτηση Πελατών: 6996628700 Δευ - Σαβ : 9.00 - 18.00

 Συμβουλευτικες Υπηρεσιες πριν την Κατασκευη

Ένα «σχέδιο» είναι απαραίτητος οδηγός, για την σύλληψη και εκτέλεση κάθε νέου τεχνικού οικοδομικού έργου, αλλά το ίδιο σημαντικό και για τις κάθε είδους τεχνικές επεμβάσεις επί υπάρχοντος οικοδομήματος.

Στρατηγικός σύμμαχος της ανάπτυξης η ΑΚΜ Σύμβουλοι Μηχανικοί μπορεί να σταθεί δίπλα σας ώστε η προσδοκία αξιοποίησης του ακινήτου σας να θωρακιστεί με ένα πακέτο από εξειδικευμένες επιστημονικές προτάσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση και με γνώμονα τη αειφόρο ανάπτυξη παρέχονται με αποδείξεις:

  • Πλήρη καθοδήγηση σχετικά με τις υφιστάμενες και προσδοκώμενες αξίες ακινήτων.
  • Βέλτιστη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων παραγόντων κατά το σχεδιασμό και εκτέλεση ενός τεχνικού έργου.
  • Τα χρονοδιαγράμματα υλοποιήσεως των σχετικών μελετών.
  • Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε δραστηριότητας η έργου.
  • Γνώση σχετικά με τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα προέρχονται από εσωτερικούς η εξωτερικούς παράγοντες.
  • Την κατάσταση της αγοράς και του ανταγωνισμού.
  • Τα εκτιμώμενα αποτελέσματα βάσει των δεδομένων των τεχνικών έργων, της αγοράς, του θεσμικού πλαισίου κλπ
  • Τις ταμειακές ροές κατά τα διαστήματα της εγκαταστάσεως και λειτουργίας.

Οι μηχανικοί της ΑΚΜ Σύμβουλοι Μηχανικοί , σε συνεργασία με τον επιχειρηματία ή / και τα στελέχη του, καταγράφουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα, όπως ανάγκες, στόχους, προϊόντα / υπηρεσίες, ανταγωνισμό, τεχνικές προδιαγραφές και την επιθυμητό τρόπο σχεδιασμού των κατασκευών. Ακολούθως εκπονούνται όλες οι σχετικές μελέτες με την ίδια ακρίβεια και επίμονή σε θέματα που αφορούν από απαράβατες διατάξεις έως και την απαραίτητη αισθητική του τεχνικού έργου.

Το «σχέδιο» συντάσσεται και παραδίδεται σε δύο εκδόσεις.

Την πλήρη αναλυτική έκδοση η οποία προορίζεται για τον επενδυτή και την περιληπτική η οποία προορίζεται κατά την επιθυμία του προς τρίτους που σχετίζονται με το έργο.

Με αυτό τον τρόπο και πάντα με τη φυσική παρουσία του επιστημονικού προσωπικού της η ΑΚΜ Σύμβουλοι Μηχανικοί  κτίζει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα που έχει δώσει λύσεις σε πολλούς προβληματισμούς και έχει συμβάλει στη νέα γενιά πετυχημένων επιχειρηματικών κινήσεων σχετικών με ακίνητα.