Εξυπηρέτηση Πελατών: 6996628700 Δευ - Σαβ : 9.00 - 18.00

Σχετικα με εμας

Η ΑΚΜ  Σύμβουλοι Μηχανικοί αποτελεί μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία μελετών, επιβλέψεων και διαχείρισης τεχνικών έργων, η οποία δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με έδρα την  Αθήνα.

Ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση ειδικών κτιρίων και σύνθετων τεχνικών έργων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και στην τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών.

Η ΑΚΜ  Σύμβουλοι Μηχανικοί, διαγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία στο μελετητικό χώρο με συνεχή διεύρυνση του πεδίου των δραστηριοτήτων της από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, έχει αναλάβει περισσότερα από 3.000 έργα σε όλη την Ελλάδα, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα λαμβάνοντας διακρίσεις για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Η εταιρεία στοχεύοντας στην καθολική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της ανταποκρίνεται με συνέπεια και σταθερότητα στις συνεχείς προκλήσεις των ιδιωτικών έργων, ακόμα και σε πολύ περιορισμένα χρονοδιαγράμματα, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα στις πάντοτε υψηλά ζητούμενες απαιτήσεις.

Επίκεντρο για τη ΑΚΜ Σύμβουλοι Μηχανικοί αποτελεί αφενός ο πελάτης και η μοναδικότητα του κάθε ανατιθέμενου έργου και αφετέρου η γενικότερη συμβολή στη διευκόλυνση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Η ΑΚΜ Σύμβουλοι Μηχανικοί δεν περιορίζεται στην εξυπηρέτηση μεμονωμένων αναδυόμενων αναγκών, αλλά προσβλέπει στη δημιουργία σταθερής συνεργασίας με τους πελάτες της, στοχεύοντας στην πλήρη ικανοποίησή τους και στην ανάπτυξη μιας διαχρονικής σχέσης εμπιστοσύνης.

Στόχο της εταιρείας αποτελούν σταθερά βήματα προόδου, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των ανθρώπων της, με εφόδια τη διαρκή αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της και μοναδικό σκοπό την ολική και διαρκή ανταπόκριση στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της.